latinica  ћирилица
19/01/2015 |  12:56 | Autor: SRNA

Cvijanović: U demokratskom društvu svako ima pravo na svoje mišljenje

Međunarodni sekretar Saveza nezavisnih socijaldemokrata Željka Cvijanović rekla je da u demokratskom društvu svako ima pravo na svoje mišljenje, kao i na odluku na koji način će svoje političko ili privatno mišljenje podijeliti s javnošću.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

Komentarišući tekst Rajka Vasića o stanju u SNSD-u, objavljen juče na njegovom blogu, Cvijanovićeva je rekla da "mnogi ljudi imaju svoje mišljenje, ali ga ne dijele sa javnošću na ovaj način".

"Ako biste mene pitali kako se ponašam u takvim situacijama i ako bih imala pitanje takve vrste, onda bih ga delegirala prema organima stranke znajući da je to forum gdje se ono rješava", rekla je Cvijanovićeva i dodala da bi mnogi ljudi, i kad bi ih neko primorao da kažu svoje mišljenje o ovoj temi, imali potpuno drugačiji stav.

Na pitanje da li u SNSD-u postoje različite frakcije, Cvijenovićeva je rekla da ih nije prepoznala.

"Vidim da se o tome mnogo voli i pisati i pričati, ali pretpostavljam da je to, ipak, određena zabava za određene krugove. Što se mene tiče nisam se suočila ni sa kakvim frakcijama. Sve odluke koje smo donosili, donosili smo uz puni konsenzus u svim strateškim pitanjima, a u dnevno-operativnim pitanjima nema potrebe da se bilo ko konsultuje, mi svi znamo šta je naš zadatak", naglasila je Cvijanovićeva.