latinica  ћирилица
20/02/2015 |  23:10 | Autor: B92

Lajoviću prijećeno smrću zbog poraza u Sao Paulu

Srpski teniser Dušan Lajović dobio je pretnje smrću posljednjih dana zbog svojih rezultata na turniru u Sao Paulu, odigranom prošle nedjelje.

Lajović je u najvećem brazilskom gradu prvo ostvario pobjedu karijere protiv Fernanda Verdaska, a zatim je poslije dva taj-brejka izgubio u četvrtfinalu od Luke Vanija.

Taj poraz Lajovića je žestoko iznervirao mnoge kladioničare širom svijeta, pa je Lajović počeo da dobija razne prijetnje na društvenim mrežama, koje su isle od psovki do prijetnji smrću.

Јedna osoba iz Brazila je uz psovke spominjala "rusku mafiju i novac za klađenje", jedan Čeh ga je nazvao, blago rečeno "velikim promašajem koji će da plati smrću za to". Među njima se našao i jedan Hrvat koji mu je napisao da je "teniska neznalica" i slično.

Iako srpski teniser ne vodi lično stranicu na društvenoj mreži, do njega su stigle ove informacije, ali nije želio previše da širi priču.

"Takve stvari se dešavaju, poslije svakog meča ima tih kladioničara, ali zaista ne bih da komentarišem", rekao je Lajović za "Večernje novosti".