latinica  ћирилица
30/09/2015 |  08:57 | Autor: Blic

Murinjo ljut: Primili smo smiješne golove

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo ponovo je ljut na svoje izabranike poslije poraza u drugom kolu Lige šampiona u Portu.

Portugalac je poslije sinoćnjeg poraza od 2:1 rekao da je odbrana ponovo zakazala i to na osnovnim elementima igre.

- Gledali smo na desetine i desetine snimaka kako igrači Porta izvode kornere. Bili smo apsolutno spremni za to, i tada u momentu kada smo imali kontrolu, primimo gol poslije kornera za koji mogu samo da kažem da je besmislen - kaže Murinjo.

Smatra, da je njegov tim izgubio zbog samo dvije greške.

- Generalno, igrali smo dobro, ali smo kažnjeni za dvije greške. Ponekad se izvučete, ali mi nismo, kažnjeni smo - dodao je Portugalac.

Inače, ostrvski mediji su odmah po završetku meča osuli paljbu po odluci Murinja da u tim od početka uvrsti kapitena Srbije Branislava Ivanovića.

Tako je "Telegraf" postavio pitanje kako je Srbin izbjegao "sječu glava" sa tako lošom formom i konstatuje da bi poslije meča sa Portom Ivanović konačno mogao da bude preseljen na klupu.

"Јoš veće iznenađenje kako je u ovom periodu uspio da dođe do kapitenske trake. Od starta meča je bilo jasno da bi Portov Alžirac Јasin Brahimi mogao dobro da se zabavlja sa srpskim igračem, i to se i pokazalo tačnim. Nebrojeno puta je prošao pored njega, pa i kod vodećeg gola Porta. Do poluvremena, Brahimi je dobio sedam duela sa igračima Čelsija i do momenta kada je izašao, stigao je do deset. Ivanović je njegova žrtva bio četiri puta", izbrojao je izvještač britanskog dnevnika.