latinica  ћирилица
30/11/2015 |  14:47 | Autor: SRNA

CЈB Doboj: Izvještaj protiv državljanina Hrvatske

Protiv državljanina Hrvatske čiji su inicijali S.DŽ. podnesen je izvještaj Okružnom tužilaštvu Doboj zbog više krivičnih djela počinjenih na području Doboja, Broda i Pelagićeva, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.
Policija Republike Srpske - Foto: RTRS
Policija Republike SrpskeFoto: RTRS

S.DŽ. je uhapšen 25. novembra u Pelagićevu kada je ukrao novac iz kuće u vlasništvu lica M.K.

S.DŽ. je osumnjičen i da je 13. novembra u Doboju iz brave na vratima garaže u okviru kuće vlasništvo S.K. ukrao svežanj ključeva kojim je zatim otključao vrata u prizemlju i na spratu kuće iz koje je ukrao novac, lična dokumenta i bankovnu karticu vlasnika.

U izvršenju krivičnog djela zatekla ga je supruga vlasnika kojoj je izvršilac zadao nekoliko udaraca po tijelu, nakon čega je skočio sa balkona u dvorište.

S.DŽ. je osumnjičen i da je 7. novembra iz kuće u vlasništvu S.Ј. u Brodu ukrao dva mobilna telefona, a 17. novembra da je provalio u kuću vlasništvo E.Ј. u mjestu Sijekovac, opština Brod, odakle je ukrao novac u različitim valutama.

S.DŽ. je, nakon kriminalističke obrade, 26. novembra, zajedno sa izvještajem o počinjenom krivičnom djelu, predat u nadležnost Okružnom tužilaštvu Doboj.