latinica  ћирилица
04/05/2016 |  21:00 ⇒ 21:00 | Autor: SRNA

Ilija Јovičić kandidat za načelnika opštine Brod

Opštinski odbor SNSD-a u Brodu dao je večeras jednoglasnu podršku dosadašnjem načelniku opštine Brod Iliji Јovičiću za ponovnu kandidaturu na tu funkciji na oktobarskim izborima.
 - Foto: SRNA
Foto: SRNA

"Čast mi je što sam dobio podršku od ove grupe odgovornih i sjajnih ljudi, a u narednom periodu će biti obavljeni razgovori sa koalicionim partnerima, kada ćemo se usaglasiti o konačnom prijedlogu", rekao je Јovičić, predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a.

On je istakao da u narednom periodu očekuje realizaciju nekoliko kapitalnih projekata na području opštine "koji su nastali kao posljedica mukotrpnog i dugotrajnog rada i izvođenja opštine Brod na pozitivan kurs".

Јovičić je rekao da Opštinskom odboru predstoji i niz izbornih aktivnosti, za koje će biti sačinjeni mjesečni, sedmični i dnevni planovi, uz precizne mehanizme koordinacije, kontrole i monitoringa.

Na proširenoj sjednici Odbora raspravljano je i o drugim pitanjima, kao što su informacija o održanim sastancima sa rukovodstvom mjesnih odbora, izvještaj o realizaciji postavljenih ciljeva i zadataka proklamovanih u izbornij kampanji 2012. godine, aktivnostima OO SNSD-a za drugih kvartal 2016. godine, mitingu "Srcem za Republiku Srpsku" i drugim.

Večerašnjem sastanku, osim 26 članova Opštinskog odbora, prisustvovali su direktori javnih preduzeća i ustanova iz javnog sektora koji su članovi SNSD-a, članovi Statutarne komisije i drugih radnih tijela.