latinica  ћирилица
31/05/2016 |  14:15 | Autor: TANЈUG

DŽikić: Moramo mirno ući u odlučujući duel sa FMP-om

Trener košarkaša Partizana Aleksandar DŽikić rekao je danas da njegov tim mora da zaboravi poraz u drugom meču protiv FMP-a i mirno uđe u odlučujući duel sa timom iz Železnika.
Aleksandar DŽikić (FOTO: hrsport.net) -
Aleksandar DŽikić (FOTO: hrsport.net)

“U utakmicu moramo da uđemo mirni i svjesni svojih kvaliteta i potencijala. Utakmica iz Železnika mora da se zaboravi jer je iza nas. Važna nam je i podrška sa tribina i svijest o tome da ne smijemo da dozvolimo da nas isprovociraju, jer su tendencije pojedinih i više nego jasne", rekao je DŽikić za klupski sajt.

Košarkaš crno-bijelih Edo Murić rekao je da je ekipa FMP-a pokazala kvalitet i da Partizan mora da odgovori na pravi način u sutrašnjem duelu.

"FMP je pokazao kvalitet i mi na to moramo da odgovorimo igrom koja nas je dovela da pobjede u prvom meču. Ne očekuje nas lak zadatak, ali vjerujem da smo sposobni da pružimo najviše kada je najvažnije“, istakao je Murić.

Uprava Partizana pozvala je navijače da navijaju fer i sportski kako bi se izbjegla situacija iz prvog meča kada su crno-bijeli zbog uvreda morali da plate kaznu od 360.000 dinara.

Treća utakmica polufinalne serije Superlige između Partizana i FMP-a, na programu je sutra od 21 sat.