latinica  ћирилица
01/07/2016 |  17:02 ⇒ 17:31 | Autor: Agencije

Troicki: Nadam se da će kazniti sudiju! (VIDEO)

Srpski teniser Viktor Troicki stao je u drugom kolu Vimbldona, nakon što je od njega bolji bio Španac Albert Ramos-Vinjolas 3:6, 6:3, 6:3, 2:6, 6:3. Troicki ne traži alibi za poraz u tome.
Troicki: Nadam se da će kazniti sudiju! - Foto: Screenshot
Troicki: Nadam se da će kazniti sudiju!Foto: Screenshot

"Јesam temperementan u takvim trenucima, previše odreagujem. Boljelo je više nego prošlih puta. Krivo mi je. Nije to naravno bio razlog zbog kog sam izgubio, ali je postojala šansa da se vratim. Bila je očigledno velika greška, i samim tim boli. Reagovao sam impulsivno, ali opet svako bi tako reagovao kad se dogodi nepravda. To je jače od mene, ne mogu da iskonotrolišem kad se tako nešto desi", rekao je Troicki u razogovoru za “Sport klub“.

On će najvjerovatnije biti kažnjen zbog obračuna sa sudijom, ali se nada da će i Italijan biti kažnjen.

"Mislim da bi on prvi trebalo da dobije kaznu za katastrofalno suđenje tokom cijelog meča. Oštetio je ne samo mene, nego i mog protivnika. Napravio je mislim samo jedan 'overrule', što mislim da je jako loše. Više me boli što je sudio sudija bez iskustva na malom terenu bez 'hok-aja'. Prvi put ga vidim za sve ove godine koliko igram. On je Italijan koji je jako rijetko sudio na travi, bio je kao publika, sjedio i gledao meč", rekao je Troicki.