latinica  ћирилица
02/07/2016 |  11:30 | Autor: TANЈUG

Nani: Sančez odbio Јunajted da bi prešao u Bajern

Fudbaler Fenerbahčea i član reprezentacije Portugala Nani rekao je da je njegov saigrač iz nacionalnog tima Renato Sančez odbio ponudu Mančester Јunajteda da bi pojačao minhenski Bajern.
Renato Sančez (Foto:nezavisne.com) -
Renato Sančez (Foto:nezavisne.com)

Sančez je ovog ljeta iz Benfike stigao u Bajern sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor, a na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu pokazao je zašto ga smatraju jednim od najvećih talenata u Evropi.

"Renato bi bio veliko pojačanje za Mančester Јunajted. Nema nikakve dileme. Ipak, on je napravio svoj izbor i prešao u Bajern. Nadam se da je to prava odluka i da će uspjeti u karijeri, ali mislim da je Јunajted svjestan kakvog su igrača propustili. Sančes je veoma samouvjeren igrač, iako je još uvijek veoma mlad. Ne plaši se velikih igara i lijepo je vidjeti da još jedan mladi igrač želi da postane zvijezda i ostvari svoje snove", rekao je nekadašnji fudbaler Mančester Јunajteda, a prenosi Skaj Sport.

Sančez (19), do sada je odigrao devet utakmica za nacionalni tim, a postigao je gol u četvrfinalnoj utakmici Evropskog prvenstva protiv Poljske.