latinica  ћирилица
25/08/2016 |  22:08 ⇒ 22:16 | Autor: RTRS

Cvijetinović: Obezbijediti razvoj privrede i zadržati mlade

U Ugljeviku je održana radna konvencija opštinskih odbora SNSD-a, DNS-a, Socijalističke partije i Srpske radikalne stranke na kojoj je predstavljen zajednički kandidat koalicije za načelnika opštine. Iz stranaka koalicije poručuju da su ubijeđeni u pobjedu, s obzirom da je ovo prvi put u posljednjih 20 godina da opozicioni blok izlazi na izbore s jednim kandidatom.
Diko Cvijetinović - Foto: SRNA
Diko CvijetinovićFoto: SRNA

Kandidat koalicije Svi za bolji Ugljevik Diko Cvjetinović uvjeren je u pobjedu na predstojećim izborima. Poručuje da stanovnici Ugljevika zaslužuju bolju vlast i budućnost - poboljšanje privrednog ambijenta i svih segmenata života.

- Mi želimo Ugljevik gdje će mladi da ostaju da žive i rade ovdje da stvaraju svoje porodice i da žive od svog rada. Tako da moramo da stvorimo uslove za povoljan privredni ambijent da privučemo investitore i da nam mladi ostaju ovdje i rade, istakao je Cvjetinović.

Zajednički stav koalicionih partnera je da je za teško stanje u Ugljeviku odgovorna aktuelna lokalna vlast, i da se zato u narednom periodu mora više raditi na poboljšanju ekonomske, socijalne, demografske, političke i opšte situacije na ovom području.

- Promijeniće politiku Diko, i ne samo on, već svi zajedno promijenićemo politiku u Ugljeviku. Politiku koja će da vodi Ugljevik u jedan snažan Ugljevik, koji će doprinjeti da i RS bude snažnija, rekao je Raco Marković, predsjednik Opštinskog odbora SNSD Ugljevik

-Želimo da SP i koalicija zajedno svi skupa izgradimo novi Ugljevik bolji Ugljevik, bolju RS, i bolje uslove za život za sve nas, za svu opmladinu i svu djecu, rekao je Milivije Ristić, predsjednik Opštinskog odbora Socijalističke partije Ugljevik

Predstavnici opozicionih stranaka u Ugljeviku, SNSD-a, DNS-a, SP, potpisali su i Sporazum o saradnji nakon izbora, a pregovora se i sa drugim političkim partijama.