latinica  ћирилица
19/09/2016 |  12:19 | Autor: RTRS

CЈB Bijeljina: 15 odsto manje krivičnih djela

Na području Centra javne bezbjednosti Bijeljina tokom avgusta je zabilježeno 15 odsto manje krivičnih djela u odnosu na isti mjesec prošle godine, a rasvjetljeno je 72 odsto krivičnih djela, rečeno je na redovnoj konferenciji za štampu .
CЈB Bijeljina - Foto: RTRS
CЈB BijeljinaFoto: RTRS

- Policijski službenici ovog centra zaplijenili su značajne količine opojne droge. U akciji ''Klasik'' zaplijenjeno je 2,5 kg marihuane, 46 grama spida, osam grama kokaina, kao i određena količina medicinskih droga, te veći broj predmeta koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, rekao je načelnik CЈB Bijeljina Žarko Ćosić.

On je dodao da su i tokom prošle sedmice policijski službenici pronašli su i zaplijenili oko devet kilograma marihuane, te istakao da je to rezultat kontinuiranih mjera i radnji koje sprovode policijski službenici u cilju otkrivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Načelnik Centra je pozvao sve političke partije i građane, da se u danima koji su pred nama uzdrže od činjenja prekršaja i krivičnih djela, kako bi predstojeći dani predizborne kapmanje protekli u miru i bez problema.