latinica  ћирилица
05/12/2016 |  15:33 ⇒ 17:39 | Autor: RTRS

"Zimski grad" u Gradišci od 15. decembra (VIDEO)

Po ugledu na evropske metropole i gradove u okruženju, i u Gradišci će tokom novogodišnjih i božićnih praznika biti organizovani sadržaji na otvorenom u "Zimskom gradu". Osim zabave za najmlađe, "Zimski grad" u Gradišci ponudiće i mogućnost promocije domaćih proizvoda.
Gradiška - Zimski grad - Foto: RTRS
Gradiška - Zimski gradFoto: RTRS

Osim klizališta na ledu i ugostiteljskih sadržaja za najmlađe posjetioce, na platou ispred Kulturnog centra biće organizovani cjelodnevni programi uz prepoznatljivu novogodišnju koreografiju.

Željko Blagojević, direktor "Kulturniog centra" Gradiška ističe da su spremne animacije za djecu kroz kulturno-zabavne i sportske sadržaje, ige bez granica na ledu, ispunjavanje želja i pisanje pisama Djedu Mrazu.

Osim što će upotpuniti turističku ponudu, "Zimski grad" će poslužiti i za privrednu promociju opštine Gradiška.

"Želimo da imamo i dvosmjernu saradnju sa privrednicima i kompanijama, ne samo sa prostora opštine Gradiška nego i kompanijama koje dolaze sa strane", rekao je načelnik Opštine Gradiška Zoran Adžić.

Potparol kompanije "Tropik" iz Banjaluke Aleksandra Marković je istakla da ovo preduzeće dugi niz godina prepoznaje prave vrijednosti i značaj lokalnih proizvođača i ljudi iz okoline naročito u lokalnim zajednicama u Republici Srpskoj.

U sadržajima Zimskog grada u Gradišci posjetioci će moći da uživaju od 15. decembra do 25. januara.