latinica  ћирилица
06/12/2016 |  20:06 ⇒ 20:48 | Autor: RTRS

Banjaluka: "Spartan fajt najt" u četvrtak (VIDEO)

U banjalučkoj sportskoj dvorani "Obilićevo" u četvrtak će biti održana manifestacija "Spartan fajt najt", koju organizuju kik boks klubovi "Sveti Georgije" i "Draženko Ninić". Manifestacija ima i humanitarni karakter.
Spartan fajt najt - Foto: ilustracija
Spartan fajt najtFoto: ilustracija

Na manifestaciji će učestvovati kik bokseri koji će se boriti pod budnim okom WAKO asocijacije Republike Srpske. Kao uvod u navedenu reviju nastupiće dva juniora, Marko Dmitrović i Simo Јosipović iz kik boks kluba "Sveti Georgije" koji će odraditi meč po K-1 pravilima. Nakon toga na rasporedu je program sa osam profesionalnih K-1 borbi.

Ovi dueli biće kombinovani sa profi mečevima u boksu,a jedan od boksera koji će nastupiti je i Goran Delić,kojem je promoter Aleksandar Petković iz Njemačke. Delića raduje humanitarna crta manifestacije jer će sav prihod od ulaznica ići udruženju žena oboljelih od raka dojke "ISKRA" iz Banjaluke.

Manifestacija Spartan Fajt najt počinje u četvrtak u 19.30 minuta, a pored velikog broja borbi, gledaoci će moći da uživaju i u kvalitetnom zabavnom programu.