latinica  ћирилица
31/12/2016 |  11:44 ⇒ 01/01/2017 | 19:44 | Autor: RTRS

Novogodišnja čestitka predsjednika Srpske: Sloga i solidarnost najpotrebniji (VIDEO)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je novogodišnju čestitku svim građanima Republike Srpske.
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik - Foto: RTRS
Predsjednik Republike Srpske Milorad DodikFoto: RTRS

"Poštovani građani Republike Srpske, dragi prijatelji, ubrzo ispraćamo staru i dočekujemo Novu godinu, sa željom da 2017. bude bolja i uspješnija od prethodne.

U tom uvjerenju, Vama i Vašim porodicama, od srca čestitam Novu godinu, sa željom da Vam donese puno zdravlja, sreće i radosti.

U godini na izmaku Republika Srpska prolazila je kroz brojna politička i ekonomska iskušenja, ali je uprkos svemu ostala stabilna i ojačala svoju poziciju.

Republiku Srpsku danas niko ne može osporiti jer je ona stvorena kao plod težnje srpskog naroda za slobodom.

Danas nam trebaju sloga i solidarnost, a ne podjele i nerealna očekivanja, koja ne donose korist nikome, osim onima koji ne vole Republiku Srpsku.

Mi je volimo, jer ona je sigurno mjesto za život nas i naših porodica. Zboga toga nikada nećemo pristati da njen položaj i ovlašćenja budu dovedena u pitanje.

Svjestan sam teškoća sa kojima se veliki broj ljudi u Republici Srpskoj suočava u svakodnevnom životu.

Učinićemo sve da se u narednoj godini osjećate sigurni i korisni članovi društva, da ojačamo vjeru u Republiku Srpsku i njene institucije.

Potpuno sam siguran da ćemo narednu godinu završiti sa boljim ekonomskim rezultatima, a samim tim i boljim životnim standardom i snažnijom Republikom Srpskom.

Sa tom željom čestitam Vam Novu godinu i božićne praznike. Živjeli!", navedeno je u čestitiki predsjednika Republike Srpske.

Čestitke građanima uputili su i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović i predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić.