latinica  ћирилица
29/04/2017 |  15:30 ⇒ 20:24 | Autor: RTRS

DNS provodi unutarstranačke izbore, Stevanovićeva na čelu OO u Zvorniku (VIDEO)

Spomenka Stevanović ostaje na čelu zvorničkog DNS-a, odlučeno je na Izbornoj skupštini, kojoj su prisustvovali predsjednik i potpredsjednik stranke Marko Pavić i Nedeljko Čubrilović.
Spomenka Stevanović - Foto: RTRS
Spomenka StevanovićFoto: RTRS

Za predsjednika Gradskog odbora u Bijeljini izabran je Milan Dakić, a u toku je i Izborna skupština u Loparama.

Reizbor Spomenke Stevanović na mjesto predsjednice Gradskog odbora DNS-a, očekivan je za zvorničku javnost, imajući u vidu da je DNS na lokalnim izborima ostvario dobar rezultat i postao druga stranka po snazi u Zvorniku.

Pokazali smo da je DNS u Zvorniku izrastao u jedan respektabilan, jedan veoma važan politički faktor. Naša politika se ne zasniva na liderstvu, zasniva se na idejama. Prepoznati smo po nečemu, po čemu se u suštini razlikujemo od drugih”, izjavila je Spomenka Stevanović predsjednica Gradskog odbora DNS-a.

Predstavljanje naprednih ideja i priliv novih članova, biće prioriteti Gradskog odbora, koji je dobio podršku predsjednika stranke.

“Јa sam posebno ukazao na to da mi moramo ostati dosledni svojim programskim opredelenjima, da tamo gdje je DNS, da ta opština mora biti uspješna, da te firme koje vodi DNS moraju biti uspješne”, smatra predsjednik DNS-a Marko Pavić.

Očekivanja od narednih parlamentarnih izbora u DNS-u su velika, a cilj je osvajanje više od 100 hiljada glasova.