latinica  ћирилица
10/08/2017 |  15:00 ⇒ 20:19 | Autor: RTRS

Vukajlović podnio prijavu protiv Milenka Bunića (VIDEO)

Član Kluba odbornika "Sloboda" u Skupštini grada Banjaluka, Stojan Vukajlović kaže da je podnio krivičnu prijavu protiv Milenka Bunića.
Stojan Vukajlović - Foto: RTRS
Stojan VukajlovićFoto: RTRS

Član Kluba odbornika "Sloboda" u Skupštini grada Banjaluka, Stojan Vukajlović kaže da je podnio krivičnu prijavu protiv Milenka Bunića, vlasnika preduzeća "Bunić kompani".

Vukajlović tvrdi da mu je Bunić prijetio smrću nakon rasprave u Skupštini grada o zemljištu u Mjesnoj zajednici Saračica koje je u vlasništvu grada, a koje je, prema Vukajlovićevim izjavama Bunić uzurpirao.

Bunić je na poziv iz naše redakcije, nakon postavljenog pitanja spustio slušalicu. Ranije je, kako prenose pojedini mediji, potvrdio da je sa Vukajlovićem razgovarao telefonski , ali da nije bilo prijetnji.

Gradonačelnik Igor Radojičić rekao je da su prijetnje bilo koje vrste upućene bilo kom građaninu za svaku osudu, te da očekuje da će policija uraditi svoj dio posla.

- Onda mi je rekao kako će me lično ubiti u kući, psovao je,  nakon toga sam spustio slušalicu i nazvao dva puta da vidim da li je to istina, odbio mi je poziv i ja sam poslao SMS poruku na koju on nije odgovorio, kaže Vukajlović.

- Prava adresa za ta pitanja su oni koji su vršili vlast zadnjih 10-15 godina. Gospodin Balaban je 17 godina bio jedina vertikala koja traje, načelnik stambeno-komunalnog i predsjednik Skupštine grada, znači on je taj koji zna sve, poručio je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.