latinica  ћирилица
11/11/2017 |  16:16 ⇒ 16:17 | Autor: RTRS

MSD: Priprema strategije zapošljavanja i samozapošljavanja mladih

Predsjednik Mladih socijaldemokrata /MSD/ Denis Šulić rekao je danas u Doboju da ova organizacija priprema projekte zapošljavanja i samozapošljavanja mladih, koje će u narednom periodu kao strategiju predočiti organima stranke na usvajanje.
Doboj - Mladi socijaldemokrati - sjednica - Foto: SRNA
Doboj - Mladi socijaldemokrati - sjednicaFoto: SRNA

"Očekujem da strategija, koja će biti realna, uđe u politiku SNSD-a i bude izvodljiva već od naredne godine", rekao je Šulić Srni prije početka sjednice Predsjedništva MSD-a u Doboju.

On ja najavio nastavak aktivnosti na realizaciji ranije započetih projekata na poboljšanju položaja mladih u Srpskoj, između ostalih, projekta "Prvi posao" i stambenog zbrinjavanja mladih bračnih parova.

Šulić je istakao da se jačina SNSD-a ogleda i u činjenici da je dobrodošao u bilo koji grad i opštinu u Republici Srpskoj.

On je pojasnio da će se na sjednici Predsjedništva MSD-a raspravljati o aktivnostima sa terena koje se sprovode u posljednjih mjesec i po dana, te o 20 godina rada organizacije Mladi socijaldemokrati.

Član Predsjedništva SNSD-a iz reda mladih Sanja Vulić očekuje da će ova generacija rukovodstva Mladih socijaldemokrata realizovati započete projekte širom Srpske kako bi opravdali ukazano povjerenje za neophodne promjene.

Izvor: SRNA