latinica  ћирилица
24/01/2018 |  13:17 ⇒ 13:18 | Autor: RTRS

Milena Ivanović: Nije tačno da je Vučić odbio da primi Olivera

Udovica predsjednika Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića, Milena Popović Ivanović negira spekulacije da je presjednik Srbije Aleksandar Vučić nekoliko dana prije ubistva odbio da primi njegovog supruga u zgradi Predsjedništva Srbije u Beogradu.
Milena Ivanović - Foto: Glas Srpske
Milena IvanovićFoto: Glas Srpske

- Ta informacija nije tačna. Oni su se ranije dogovarali da se vide, ali do tog sastanka nije došlo - kratko je objasnila za Danas Milena Popović Ivanović.

Poslije izjave predsjednika Srbije da je "pomogao Ivanoviću više nego drugi političari", u visokim političkim krugovima pojavile su se spekulacije o navodnom Vučićevom odbijanju, uoči atentata, da u Predsjedništvu Srbije primi lidera SDP-a.

Vučić je i juče, gostujući na jednoj od beogradskih televizija, rekao da je "Ivanovića i njegovu suprugu viđao više puta u Vladi i Predsjedništvu".

Prema nezvaničnim saznanjima, Oliver Ivanović je prilikom jednog od susreta sa Vučićem dao imena ljudi koji su ugrožavali njegovu bezbjednost, što predsjednik Srbije do sada nije pominjao u javnosti.

Izvor: Sputnjik