latinica  ћирилица
25/02/2018 |  16:23 ⇒ 20:04 | Autor: RTRS

Cicović: Srpska na sajmu u Beogradu predstavljena na najbolji mogući način

Direktor Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović ocijenio je da se Srpska na ovogodišnjem međunarodnom sajmu turizma u Beogradu predstavila na najbolji mogući način, što će doprinijeti da ta grana privrede i dalje nastavi rast i doprinese, kako ekonomskom oporavku, tako i razvoju Republike Srpske.
Mlađen Cicović - Foto: SRNA
Mlađen CicovićFoto: SRNA

On je izjavio Srni da su Predstavništvo Republike Srpske i Turistička organizacija Republike Srpske nastojali da na Sajmu na najbolji način predstave turističku privredu i turističku ponudu Srpske i da je velika zainteresovanost publike za turističke destinacije i programe pokazatelj da će broj turista u Srpskoj i dalje rasti.

"Svi programi kojim smo predstavili sve naše turističke destinacije počevši od Olimpijskog centra `Јahorina`, Trebinja, Banjaluke, avanturističkog turizma i svih ostalih turističkih proizvoda sigurno će doprinijeti da i u ovoj godini i u narednom periodu imamo još više turista i turističkih posjeta, prije svega iz Srbije, ali i iz drugih zemalja čije su agencije bile prisutne na našem štandu", rekao je Cicović.

On je kao posebno značajno istakao to što je Predstavništvo na reprezentativnom štandu i ove godine predstavilo vinare i vinogradare Srpske koji su učestvovali u takmičarskom dijelu i osvojili 10 nagrada.

"Vinarija `Aćimović` je pored zlatne medalje dobila još dvije srebrne medalje. Znači ukupno 10 nagrada naši vinari su ponijeli. Tako da je opšte ocjena da je predstavljanje turističke privrede, vinara i vinogradara obavljeno na najbolji mogući način i sve ono što smo uočili da nismo uradili dobro nastojićemo da u narednoj godini popravimo", rekao je Cicović.

Izvor: SRNA