latinica  ћирилица
06/03/2018 |  15:04 | Autor: RTRS

Zvijezde Festivala 84 stižu ranije da ovjere staze na Јahorini!

Egzit tim ulazi u završnu fazu priprema novog Festivala 84 koji će biti održan od 15. do 18. marta u Olimpijskom centru Јahorina, koji blista ove sezone uz idealne uslove na stazama.
Zvijezde skijaju na Јahorini (Foto: EXIT team) -
Zvijezde skijaju na Јahorini (Foto: EXIT team)

Neke od vodećih zvijezda festivala odlučile su da lično isprobaju staze na kojima su se prije njih spuštali najveći asovi skijanja još tokom Zimskih olimpijskih igara 1984. godine koje su lajtmotiv novog Egzitovog festivala! Među njima su i britanski hit duo Sigma, te slovenački tehno otac i vrstan skijaš Umek, ali i ruski hitmejkeri Filatov i Karas!

Britanski zvjezdani tandem izuzetno dobro poznaje snježne staze, jer Sigma nastupa na svim najvažnijim zimskim muzičkim festivalima, a njihova pjesma "Higher" smatra se nezvaničnom borderskom himnom u posljednjih par godina. Ne čudi stoga da su htjeli da ostanu na Јahorini nakon svog nastupa i lično isprobaju staze na kojima je ispisana svjetska olimpijska istorija.

Umek na Јahorinu stiže dva dana prije nastupa, a pred dolazak na Festival 84 izjavio je da se uvijek dobro provede u BiH.

- Ovdašnji ljudi su strastveni rejveri i tu se osjećam među svojima, stekao sam puno prijatelja tokom svih ovih godina. Јahorina me asocira na Vučka i na to koliko sam predano pratio Olimpijske igre kad sam bio mlađi - rekao je on.

I ruski di-džej tandem, Aleks Karas i Dmitri Filatov na Јahorinu dolaze tri dana ranije, ne bi li se uvjerili u zimsku ponudu Јahorine i proveli nekoliko dana uživajući na snijegu.

Berlinski di-džej Sandrino takođe je izdvojio dva dodatna dana u svom gustom rasporedu da bi uhvatio nekoliko žica na olimpijskoj ljepotici i proslavio kraj zime na najbolji mogući način. Nakon opuštanja će trećeg dana festivala, 17. marta, zagrijati sve posjetioce na Vučko dnevnoj bini svojim jedinstvenim haus setom!

Na prvom izdanju Festivala 84 na Јahorini na dvije noćne i tri dnevne bine nastupiće neka od najaktuelnijih svjetskih, regionalnih i domaćih muzičkih imena, saopštili su organizatori.