latinica  ћирилица
11/09/2018 |  14:06 ⇒ 16:10 | Autor: SRNA

Radojičić-Narajan: Dobra saradnja Grada i UNICEF-a

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i predstavnik UNICEF-a u BiH Geta Narajan konstatovali su danas tokom razgovora u Banjaluci da postoji izuzetno dobra saradnja Grada sa ovom, ali i drugim UN organizacijama u BiH, te da postoji mogućnost za proširenje saradnje.
Radojičić sa predstavnicom UNICEF-a (Foto:gradbanjaluka) -
Radojičić sa predstavnicom UNICEF-a (Foto:gradbanjaluka)

Tokom sastanka u Gradskoj upravi, Radojičić je upoznao predstavnicu UNICEF-a o aktuelnim projektima u oblasti socijalne zaštite, sa posebnim osvrtom na ustanove socijalne zaštite i predškolskog obrazovanja.

Narajanova je zahvalila gradonačelniku Banjaluke i njegovom timu za ostvarene rezultate i uspješnu izradu Programa razvoja socijalne zaštite za period 2018-2020. godine, saopšteno je iz Gradske uprave.

U okviru ovog programa, koji je Skupština grada usvojila u maju, Narajanova je posebno izdvojila dvije ranjive grupe djece, i to djece sa poteškoćama u razvoju i one bez roditeljskog staranja.

Ona je izrazila očekivanje da će Grad nastaviti snažnije da podržava novi projekat u okviru ovog programa, a koji se odnosi na dječije savjetovalište.