latinica  ћирилица
17/11/2018 |  17:49 ⇒ 20:32 | Autor: RTRS

Cvijanović: Zvornik jedan od bedema političke moći SNSD-a

Gradski odbor SNSD-a Zvornik organizovao je u Tabancima proslavu izborne pobjede SNSD-a i kandidata ove stranke na opštim izborima.

Druženju je prisustvovala i predsjednica Vlade i potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović, ali i kandidat za mandatara za sastav nove Vlade Radovan Višković.

Cvijanovićeva je izjavila da je stranka ostvarila veliku i spektakularnu pobjedu, a da je Zvornik ostao jedan od bedema političke moći SNSD-a i grad čiji su građani ponovo ukazali povjerenje politici ove stranke.

- Mnogo toga smo uradili zajedno u Zvorniku, u ovoj izbornoj jedinici i širom Republike Srpske. Imaćemo stabilnu vlast na nivou Republike, imamo odgovorne ljude na nivou lokalnih zajednica kao što je to slučaj sa Zvornikom, sad treba samo da razumijemo da je jedinstvo ključna stvar. Kada smo jedinstveni i kada zajedno radimo i udružimo snage i volju uspjeh neće izostati - rekla je Cvijanovićeva.

Ona je rekla da će Republika Srpska u i narednom periodu imati stabilnu vlast i odgovorne ljude na nivou lokalnih zajednica, kao što je to slučaj u Zvorniku.

- Sada imamo relaksiranu situaciju, imamo postavku SNSD-a na nivou BiH, prevashodno srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika - rekla je Cvijanovićeva.

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović poželio je Cvijanovićevoj svako dobro i sreću u obavljanju nove funkcije - predsjednika Republike Srpske.

- Želim Zvorniku, Republici Srpskoj, pa i BiH, kada već Milorad Dodik ide tamo kao srpski član Predsjedništva, da u naredne četiri godine radimo svi skupa i da nam svima bude bolje - rekao je Stevanović.