latinica  ћирилица
14/12/2018 |  16:35 ⇒ 18:11 | Autor: RTRS

Sofija Brborić i Anja Đurić pomažu akciju "S ljubavlju hrabrim srcima"

U okviru humanitarne akcije "S ljubavlju hrabrim srcima", 23. decembra, u Banskom dvoru biće održano Donatorsko veče, na kojem će nastupiti mladi talenti iz cijele Republike Srpske. Djeca su se rado odazvali pozivu predsjednice Republike Srpske, Željke Cvijanović, da budu njeni partneri u ovoj akciji. Među njima su i Sofija Brborić i Anja Đurić iz Trebinja.

Raspjevane Trebinjke, Sofija Brborić i Anja Đurić, osmjehom osvajaju simpatije gdje god se pojave.

Vrlo ozbiljno se pripremaju za nastupe, koje prati razigrana koreografija, a muzika je njihova velika ljubav od kada znaju za sebe.

"Sviram od kada sam se rodila.Oduvijek sam svirala klavir koji su mi roditelji kupili i sada to radim svakodnevno", kaže Sofija Brborić.

Na dječijem festivalu "Zvon zvonke pjesme" već su veteranke, a "Đurđevdanski festival" ostao im je u posebno lijepom sjećanju.

"Kada smo došle na scenu dočekala nas je velika publika i mnogo smo bile srećne zbog toga, igrale se i družile sa vršnjacima", opisuje Anja Đurić.

Poziv predsjednice Republike Srpske, Željke Cvijanović, veoma ih je iznenadio i obradovao, jer, kako kažu, uvijek su spremne da pomognu svojim drugarima.

Učešće u ovako velikoj akciji "S ljubavlju hrabrim srcima", koja će pomoći njihovim oboljelim drugarima da načine prvi korak ili da prvi put zagrle svoje roditelje, za njih je izuzetno važno.