latinica  ћирилица
19/02/2019 |  10:18 ⇒ 15:49 | Autor: RTRS

Čestitke Đokoviću povodom osvajanja nagrade

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku srpskom teniseru Novaku Đokoviću povodom osvajanja nagrade Laureus za najboljeg sportistu svijeta u 2018. godini, istakavši da su njegovi uspjesi i postignuti rezultati prepoznati na svjetskom nivou.
Novak Đoković - Foto: AP
Novak ĐokovićFoto: AP

- U ime građana Republike Srpske i svoje čestitam Vam osvajanje prestižne nagrade `Laureus` za najboljeg sportistu svijeta u 2018. godini - navodi se u čestitki.

Cvijanovićeva je naglasila da su Đokovićevi uspjesi i postignuti rezultati, uprkos jakoj konkurenciji i uglednim sportskim imenima, prepoznati i priznati na svjetskom nivou, što čini veoma ponosnim sve koji prate i svesrdno podržavaju njegove uspjehe, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

- Ovom prilikom posebno bih istakla pozitivan primjer koji pružete mladim generacijama i sportistima, kako se predanim radom, istrajnošću i vjerom u sebe postižu vrhunski rezultati i na najbolji način promovišu istinske ljudske vrijednosti. Uz iskrene želje da i u budućnosti ostvarujete samo najbolje rezultate, srdačno Vas pozdravljam - navodi Cvijanovićeva u čestitki Đokoviću.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je čestitku srpskom teniseru Novaku Đokoviću povodom osvajanje nagrade "Laureus" za najboljeg sportistu svijeta u 2018. godini.

- Izuzetna mi je čast da Vam u ime Vlade Republike Srpske i svoje ime, čestitam osvajanje nagrade ’Laureus’ za najboljeg sportistu svijeta u 2018. godini. Briljantnim igrama, požrtvovanošću i svojim uspjesima učinili ste ponosnim svoje navijače, kako u Srbiji tako i u Republici Srpskoj. Želim Vam mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere i da još dugo godina blistate na teniskom tronu - navodi se u čestitki Viškovića.

I srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku teniseru Novaku Đokoviću.

- Sasvim zasluženo ste osvojili priznanje najboljeg sportiste godine za 2018. godinu. Uvijek smo srećni i ponosni na Vaše uspjehe, pa tako i na ovaj - istakao je Dodik u čestitki.

On je Đokoviću poželio mnogo sportske sreće i uspjeha i u narednom periodu, te da još dugo godina dominira teniskim terenima.

Đokoviću je čestitku uputio i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović.

- Đoković je jedan od najboljih naših sportista koji svojom vještinom, borbenošću i sportskim duhom osvaja cijeli svijet - naglasio je Čubrilović u čestitki.

Srpski teniser Novak Đoković dobio je sinoć u Monaku, četvrti put u karijeri, nagradu Laureus za najboljeg sportistu svijeta.