latinica  ћирилица
21/05/2020 |  15:59 ⇒ 20:31 | Autor: RTRS

SNSD i SDSS potpisali sporazum, Mićić zajednički kandidat (FOTO)

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je danas sa rukovodstvom Stranke demokratske Srpske Semberije potpisan sporazum i da je dogovoreno zajedničko djelovanje na predstojećom lokalnim izborima.

Dodik je rekao da će predsjednik SDSS Mićo Mićić biti zajednički kandidat te dvije stranke za gradonačelnika Bijeljine.

- Odlučili smo da zajednički nastupimo na lokalnim izborima koja podrazumijeva modifikaciju u strukturi vlasti u Bijeljini. Mićić će biti naš zajednički kandidat sa mandatom od dvije godine, a nakon toga će za tu funkciju na izborima biti kandidat koga odredi SNSD - rekao je on.

Foto: SRNA

Mićić je istakao da je zadovoljan što su dvije stranke potpisale sporazum od kojeg najveću korist treba da imaju građani Bijeljine i Bijeljina.

- Siguran sam da možemo zajedničkim snagama realizovati projekte o kojima smo razgovarali i napraviti bolji ambijent u Bijeljini. Bez kompletnog jedinstva i podrške republičke vlasti nemoguće je realizovati te projekte - naglasio je Mićić.

Foto: SRNA

 

Sastanak rukovodstva Saveza nezavisnih socijaldemokrata i Stranke demokratske Srpske Semberije, koje su predvodili predsjednici tih stranaka, održan je danas u Banjaluci, u prostorijama Sekretarijata Glavnog odbora SNSD-a.