latinica  ћирилица
19/11/2021 |  10:41 ⇒ 10:47 | Autor: RTRS

Za informacije na dlanu instalirajte Nestro mobilnu aplikaciju

U cilju unaprijeđenja usluga Nestro petrol kreirao je mobilnu aplikaciju Nestro kako bi nadogradio i poboljšao komunikaciju sa svojim klijentima, saopšteno je iz ove kompanije.
Nestro aplikacija (Foto: Nestro petrol) -
Nestro aplikacija (Foto: Nestro petrol)

Aplikacija kao komunikacioni kanal uz oficijalni sajt i društvene mreže sigurno je neophodna u trenutku kada su pametni telefoni postali neizostavnim dijelom naših života, navodi se u saopštenju.

- Fokus Nestro aplikacije je klijent. Cilj je bio olakšati i ubrzati pristup korisnim informacijama, koje mogu relaksirati donošenje odluka i pri tom uštedjeti vrijeme korisnicima. Nestro aplikaciju možete preuzeti besplatno, na vaše IOS i Android mobilne telefone - naveli su iz kompanije Nestro petrol.

Nestro mobilna aplikacija sadrži sve potrebne informacije za što udobniju vožnju, bilo da se radi o kraćem ili o dužem putu.

Aplikacija prikazuje lokacije Nestro benzinskih stanica na mapi, omogućava navigaciju ka najbližem maloprodajnom objektu u odnosu na trenutnu lokaciju, prikazuje stanje na putevima, graničnim prelazima, kao i vremenske uslove.

Takođe, aplikacija nudi mogućnost da istražite sve usluge koje nude Nestro benzinske stanice, marketinške promotivne aktivnosti i akcije kreirane na osnovu potrebe kupaca.

- Јoš jedna pogodnost koju nudi aplikacija jeste virtuelna kartica lojalnosti koja u potpunosti mjenja fizičku karticu. Dovoljno je da instalirate aplikaciju, registrujete svoju postojeću karticu ili kreirate novu i spremni ste za sakupljanje bonusa - istakli su iz kompanije Nestro petrol.