latinica  ћирилица
02/12/2021 |  09:52 | Autor: RTRS

Queen Estrada organizuje Banjalučku gitarijadu

Po sedmi put, Queen Estrada 5. decembra u Klubu studenata organizuje Banjalučku gitarijadu, sa ciljem promovisanja lokalne muzičke scene i podrške mladim muzičarima.
Banjalučka gitarijada - Foto: RTRS
Banjalučka gitarijadaFoto: RTRS

- Novo izdanje Banjalučke gitarijade biće, kao i prošle godine, realizovano kao online takmičenje snimljeno u Klubu studenata, uz poštovanje svih epidemioloških mjera, a publika će imati priliku da pogleda snimke nastupa svih bendova na Јutjub kanalu Queen Estrade i glasa za svoje favorite do 24. decembra, kada ćemo saznati ko su pobjednici sedme Banjalučke gitarijade - saopšteno je iz Queen Estrade.

Na ovogodišnjoj Gitarijadi svoje sviračko i stvaralačko umijeće pokazaće sljedeći bendovi: Charna, Aberdar, Bez rikverca, Pod pritiskom, Vibra i Futurephobia. 

O pobjednicima će odlučiti stručni žiri u čijem će se sastavu nalaziti legendarna imena domaće rok scene, ali i publika, koja će takođe moći da glasa za najbolji bend i to putem Instagram i Fejsbuk profila Banjalučke gitarijade, tako što će lajkovati fotografiju svojih favorita.

Bend sa najviše lajkova sa obe stranice osvojiće nagradu publike, u vidu vaučera za održavanje proba u Muzičkoj vježbaonici "Charlie", dok je nagrada za pobjedike izabrane od strane sturčnog žirija snimanje autorske muzike u Muzičkom centru "Pavarotti" u Mostaru.