latinica  ћирилица
19/09/2022 |  19:18 ⇒ 22:46 | Autor: SRNA

Selak: Imaćemo direktno izabrane poslanike iz svih izbornih jedinica

Predsjednik Socijalističke partije Srpske /SPS/ Goran Selak izrazio je očekivanje da će ova stranka, bez obzira što prvi put izlazi na opšte izbore, imati veliku podršku građana i da će u svih devet izbornih jedinica za Narodnu skupštinu Republike Srpske imati direktno izabrane poslanike.
SPS, Gradiška -
SPS, Gradiška

Selak, koji je večeras u Gradišci prisustvovao centralnoj tribini SPS za Izbornu jedinicu dva, naglasio je da ova partija okuplja vrijedne, dokazane i ostvarene ljude iz privrede, kulture, sporta i drugih oblasti.

- U fokus svog djelovanja stavljamo svakog čovjeka u Republici Srpskoj i izlazimo sa konkretnim programom pod nazivom "Srpska iznad svega". Brinemo o mladima, demografskoj obnovi naše zemlje, o penzionerima i borcima koji su branili Republiku Srpsku - istakao je Selak.

Nosilac kandidatske liste SPS za Narodnu skupštinu Republike Srpske u ovoj izbornoj jedinici Snježana Gvozden istakla je da je na listi koju predvodi još 11 ljudi koje će građani Gradiške, Laktaša, Srpca i Prnjavora sigurno prepoznati i podržati, te da na izborima očekuje siguran direktan poslanički mandat.