latinica  ћирилица
26/09/2022 |  20:09 | Autor: SRNA

Stevandić: Imaćemo više poslanika nego što je bio cilj prije kampanje

Ujedinjena Srpska bilježi enorman rast podrške građana i imaće mnogo više poslaničkih mandata u odnosu na cilj prije početka kampanje, izjavio je u Gradišci predsjednik ove stranke Nenad Stevandić.
Nenad Stevandić -
Nenad Stevandić

Stevandić je zahvalio građanima što vjeruju Ujedinjenoj Srpskoj, te dodao da su vodili čistu kampanju tokom koje nisu nikoga vrijeđali.

"Ne postoji ništa što nismo na najbolji mogući način predstavili, od hrane, energije, povratka mladih, boljeg zadravstvenog i penzionog sistema. Ne postoji cilj koji nećemo postići i niko ko može da nas zaustavi", naveo je Stevandić na predizbornoj tribini.

Nosilac liste Ujedinjene Srpske za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan Milan Petković rekao je da će se, ako dobije podršku građana, boriti se za interese Republike Srpske.

On je naveo da u Sarajevi moraju da budu hrabri ljudi, koji imaju iskustva i znanja, spremni da se izbore za sve što je dobro.

"U Sarajevu se Republika Srpska brani, a u Banjaluci gradi. Moramo da budemo jedinstveni i da imamo reprezentaciju u Srajevu. Spreman sam da budem dio reprazentacije koja će biti pobjednički dio, a ne neko ko će biti poražen", naglasio je Petković.

Noslic liste Ujedinjene Srpske za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici dva Јovana Kodić istakla je da očekuje veliku podršku građana, te da će se, ukoliko posten narodni poslanik, najviše zalagati za jačanje Srpske kroz veća ulagnja u znanje i mlade ljude.

"Ovo će biti istorijski rezultat Ujedinjene Srpske, zato što imamo ekipu mladih i obrazovanih ljudi, željnih dokazivanja i spremni da daju svoj maksimalni doprinos za rezvoj Republike Srpske", naglasila je Kodićeva.