latinica  ћирилица
18/09/2023 |  11:55 | Autor: RTRS

Nikola Pejaković Kolja objavio peti album

Muzičar Nikola Pejaković Kolja objavio je svoj peti album "Sreća i druge brige", izrazivši nadu da će slušaoci naći dio svojih radosti i briga u novim pjesmama, saopštio je izdavač Long plej.
Nikola Pejaković - Foto: RTRS
Nikola PejakovićFoto: RTRS

Gitarista i pjevač Pejaković je rekao da je se poslije prethodnog albuma "Četiri prsta" (2018), gdje je snimio i nekoliko pjesama na stihove Јovana Јovanovića Zmaja, na petom kao autor vraća sam sebi, kaže se u saopštenju.

- Kopam tamo gdje sam i inače kopao, ali idem, izgleda, dublje. Emotivan i eksplozivan album, bar po mene i moje nerve. Prvo slušanje me je razvalilo - naveo je Pejaković, poznat i kao glumac, dramaturg i reditelj.

Kako je najavljeno, Kolja i Grobovlasnici, u kojima gitaru svira Voja Aralica, producent svih dosadašnjih Pejakovičevih izdanja, predstaviće "Sreću i druge brige" na koncertima 12. oktobra u novosadskom klubu "Fabrika" i 20. decembra (20:30) u beogradskoj MTS dvorani.

- Veliki, značajan koncert u bivšem Domu sindikata, odakle smo i krenuli. Nadamo se da će ovi koncerti, na drugi dan Svetog Nikole, postati tradicionalni i da ćemo svake godine svirati na taj dan i na tom mjestu - priželjkuje Pejaković.