latinica  ћирилица
02/05/2024 |  15:17 ⇒ 03/05/2024 | 11:06 | Autor: RTRS

"Vivia Run&More Weekend" sedmi put u Banjaluci

"Vivia Run&More Weekend" festival ne odustaje od generacije koja raste zagledana u pametne telefone. Ne odustaju ni naši partneri iz kompanije M:tel. Uglas sa UNICEF-om BiH i Plavim telefonom odgovorno poručuju - "Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu."
Bambini maraton - Foto: Ustupljena fotografija
Bambini maratonFoto: Ustupljena fotografija

Budi i ti dio tima koji će ovog proljeća pomoći da bude sastavljeno komplikovano pazle slike nekog dječijeg života. Kako?

Prijavi se na Tropik Bambini Maraton, Intersport Skul Ran, G-Drajv 5k Tim Ran, Imlek 10k, Metromedia RMC Banjaluka Polumaraton… i dobićeš priliku da doniraš 2 KM. Ili da prodaš osvojene kilometre zdravlja. Tim novcem podržaćemo rad Pokreta za žensku košarku "Marina Maljković". Naše proslavljene sportistkinje nude besplatne treninge za sve djevojčice i posebnu pažnju posvećuje onim bez roditeljskog staranja. Nakon Beograda, stigli su Banjaluku. Uskoro možda i do drugih gradova i opština. Ako svi budemo igrali timski...

Više ljudi, više može.

Tri, četiri, sad... Izvedi neko dijete na sportski teren i pobijedite zajedno!

OSVAЈAMO ZDRAVE NAVIKE, INVESTIRAMO U BUDUĆNOST!

Upravo timska igra, poštovanje protivnika, pravila igre, prijateljstvo, istrajnost i uzajamna podrška su nagrade koje predškolci i školarci osvajaju i na "Vivia Run&More Weekend " festivalu. U posebno osmišljenim trkama za djecu, tradicionalno, najveći uspjeh ne mjerimo satom. Naša staza postaje igralište, a pobjeda razvijanje sportskog duha, drugarstva i zdravih navika. Ne izostaju, dakako, ni pokloni sponzora. Poneki slatkiš. Nestašluk. Muzika. Boje. Poneka čista dječija suza. Najvrijednije medalje napravljene od iskustva. I one druge, materijalne. Svaka sa licem i naličjem. Baš kao i život.

SVI POBЈEDNICI. MOGUĆE ЈE I BIĆEMO

Učesnici "Tropik Bambini Maratona" su uzrasta do 7 godina, uz simboličnu cijenu kotizacije. Trče u društvu roditelja, staratelja ili volontera, dok "Intersport Skul Ran" obuhvata takmičenja osnovaca i srednjoškolaca na 700 metara u različitim kategorijama - za lični i školski rezultat. Kotizacija je besplatna, a oni koji prvi prođu kroz cilj biće nagrađeni i kotizacijom za najluđu zabavu u okviru urnebesne i jedinstvene u Evropi "Nektar Kolor Fan Ran".

BOЈIMO SE BEZ STRAHA

Stvarano najvoljeniji događaj u kalendaru banjalučkih radosti. Trčimo dva kilometra posipajući se organskim bojama, uz pozdravne decibele sa muzičkih punktova. Grad na Vrbasu odzvanja smijehom, plesom, drugarstvom, poklonima… Slavimo svakog uspješno obojenog učesnika. Sudaramo se, padamo, pružamo ruke jedni drugima, ustajemo, bojimo proljećnu Banjaluku najveselijim bojama.

Uz svijest da su samo prijatelji iz djetinjstva nepokolebljivi i nepobjedivi saveznici života, budite PRIЈATELjI DЈECE! Čekamo vas na startnoj liniji.