latinica  ћирилица
02/05/2024 |  18:42 ⇒ 18:42 | Autor: RTRS

Višković novom premijeru i ministrima Srbije poželio uspješan rad

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je čestitku Milošu Vučeviću, povodom izbora za predsjednika Vlade Republike Srbije.
Radovan Višković (foto: Vlada Republike Srpske) -
Radovan Višković (foto: Vlada Republike Srpske)

- U ime Vlade Republike Srpske, i u svoje ime, čestitam Milošu Vučeviću izbor za predsjednika Vlade Republike Srbije. Vlada Srbije je izborom Miloša Vučevića za njenog predsjednika dobila snažnog i kompetentnog političara, koji će, siguran sam, nastaviti snažno razvijati Srbiju - ističe Višković.

Premijer Srpske napominje da je Vučević dokazani stručnjak i političar, koji će, kako je rekao, svojim znanjem i iskustvom dati doprinos napretku i stabilnosti kako Srbije tako i cijelog regiona.

- Republika Srpska je izborom Miloša Vučevića na funkciju premijera Republike Srbije dobila dokazanog prijatelja, koji se nebrojeno puta, obavljajući prethodne funkcije, potvrdio kao patriota i čovjek koji vodi brigu o srpskom narodu, ma gdje živio - dodaje Višković.

Višković je novoj Vladi Srbije i njenim ministrima, na čelu sa premijerom, i cjelokupnom političkom rukovodstvu Srbije poželio uspješan rad.

- Želim vam dosta snage i mudrosti u prevazilaženju brojnih izazova koji su pred srpskim narodom, kao i nastavak naših zajedničkih razvojnih projekata - navodi se u čestitki predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića.