latinica  ћирилица
04/07/2024 |  10:30 ⇒ 11:11 | Autor: RTRS

Članovi GrO PDP-a u Laktašima prešli u SNSD (AUDIO)

Gradski odbor Partije demokratskog progresa u Laktašima, sa većinom članstva odlučio je preći u Savez nezavisnih socijaldemokrata.


PDP - Foto: RTRS
PDPFoto: RTRS

Ovaj potez dolazi nakon višemjesečnih spekulacija i glasina o nezadovoljstvu lokalnog odbora PDP-a politikom koju provodi ova stranka na republičkom nivou.

Draško Milinković, bivši predsjednik Gradskog odbora PDP-a, sada novi član SNSD-a rekao je da su se odlučili na ovaj korak jer smatraju da SNSD jedini nudi konkretne i održive politike koje su u najboljem interesu naših građana, a što se i vidi na svakom koraku u Laktašima.

Gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić je rekao da je ovo znak da se politika SNSD-a temelji na rezultatima i konkretnim djelima.

- Glavni razlog svemu jeste politika SNSD-a koju vodi na lokalu i republičkom nivou koja je razvojna politika. Izuzetno su nezadovoljni politikom PDP-a koju vodi na republičkom nivou i svemu ovome što se dešava, pogotovo kada su u pitanju interesi Republike Srpske. Ono što moramo istaći jeste da jednostavno u Laktašima se osjeti pozitivna atmosfera, da idemo putem razvoja, da stvaramo prostor za mlade - rekao je Bojić.