latinica  ћирилица
05/07/2024 |  11:19 ⇒ 11:27 | Autor: RTRS

Atos banka u Doboju otvorila poslovnicu na novoj lokaciji

Atos banka Banjaluka otvorila je vrata nove poslovnice u Doboju, na novoj lokaciji u ulici Svetog Save 20.
Atos banka - Foto: Ustupljena fotografija
Atos bankaFoto: Ustupljena fotografija

Poslovnica u Doboju je preseljena u novi, moderniji i klijentima znatno pristupačniji prostor. U novootvorenoj poslovnici klijenti će sve svoje finansijske potrebe moći obaviti brzo i jednostavno.

Poslovnicu na novoj lokaciji su simboličnim presjecanjem vrpce otvorili Slavko Kovačević, zamjenik gradonačelnika Doboja i Igor Јovičić, predsjednik Uprave Atos banke.

Nova poslovnica na novoj lokaciji će pružati širok spektar bankarskih usluga kako fizičkim tako i pravnim licima, sa ciljem da unaprijedi kvalitet usluga i pristupačnost klijentima. Poslovnica je opremljena najsavremenijom tehnologijom kako bi omogućila brže i efikasnije obavljanje bankarskih transakcija. Stručni tim Atos banke će biti na raspolaganju svim klijentima kako bi im pružio kvalitetnu uslugu i odgovorio na sve njihove potrebe i zahtjeve.

Društveno odgovorno poslovanje je jedno od osnovnih načela poslovanja, a Atos banka je banka koja nikada ne prestaje da razvija sebe i svoje poslovanje za dobrobit svojih klijenata i zajednice. I u ovoj lokalnoj zajednici će se i u narednim godinama truditi da donacijama i kroz podršku pravim vrijednostima stvaraju bolje i naprednije okruženje za sve.

Povodom otvaranja poslovnice na novoj lokaciji ova banka je uručila donacije Udruženju za pomoć djeci sa poteškoćama u razvoju Doboj i Prihvatilištu za djecu bez adekvatnog roditeljskog staranja "Suncokret".

Poslovnica u Doboju na novoj lokaciji nalazi se na adresi Svetog Save 20, a radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8.00 do 15.30 časova, i subotom od 8.00 do 11.30 časova.