latinica  ћирилица
27/07/2024 |  14:11 ⇒ 14:14 | Autor: RTRS

Cvijanović: Stanovnici Drvara uvijek bili poznati po svojoj slobodarskoj tradiciji (VIDEO)

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović čestitala je video putem Dan opštine Drvara rukovodstvu, predstavnicima lokalnih institucija i građanima Drvara.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

Cvijanović je naglasila da su "Drvar i stanovnici Drvara uvijek bili poznati po svojoj slobodarskoj tradiciji, bili su ljudi koji su znali da cijene i da se bore za slobodu, i za nju su uvijek davali zaista veliku cijenu".

- Rekla bih da se građani Drvara i danas bore za svoje mjesto u okviru opštine, ali isto tako i da su suočeni sa brojnim problemima i sa maćehinskim odnosom i kantonalnih i federalnih vlasti. Ali isto tako znam da svaki stanovnik Drvara zna koliko su institucije Republike Srpske i Srbije opredijeljene da zajedno s njima prevazilaze probleme u budućnosti - rekla je Cvijanović.

Cvijanović je napomenula da se "važnost ovog dana treba posmatrati u okviru opredijeljenosti Drvara da iskaže svoj slobodarski duh".

- To je bio veliki dan kada su građani Drvara ustali da se bore protiv velikog zla koje se nadvilo nad našim prostorima. Želim vam ubrzan razvoj vaše opštine, a vama i vašim porodicama sve najbolje - poručila je Cvijanović.