latinica  ћирилица
30/08/2024 |  11:16 ⇒ 11:28 | Autor: SRNA

Hapšenje u Šipovu zbog sukoba i prijetnji puškom

Pripadnici Policijske stanice Šipovo uhapsili su lice čiji su inicijali T.K. iz Kupresa u Republici Srpskoj nakon verbalnog sukoba poslije kojeg je uperilo pušku prema licu D.M.
Policija Srpske - Foto: RTRS
Policija SrpskeFoto: RTRS

Izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi osumnjičeno lice i tom prilikom privremeno je oduzeta lovačka puška i određena količina metaka različitog kalibra.

Uhapšeno lice osumnjičeno je da je počinilo krivičo djelo ugrožavanje sigurnosti, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

U Policijsku stanicu Šipovo juče u 14.05 časova prijavljeno je da se u mjestu Šebanovci u opštini Kupres dogodio verbalni sukob između lica T.K. i D.M. nakon čega je lice T.K. uperilo pušku prema licu D.M, koje se nakon toga udaljilo sa lica mjesta.

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naredio da nad osumnjičenim bude izvršena kriminalistička obrada, a da po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri protiv lica T.K. bude dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo.