latinica  ћирилица
06/09/2024 |  20:47 ⇒ 20:48 | Autor: RTRS

Stanivuković: Spremni smo na pobjedu, sa mnogo energije i entuzijazma

Ako se po prvom danu kampanja poznaje, onda je već jasno koja će stranka, koja ideja i koji će kandidat za gradonačelnika pobijediti, izjavio je aktuelni i kandidat za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković.
PDP - Foto: Ustupljena fotografija
PDPFoto: Ustupljena fotografija

- Mi smo našu kampanju počeli afirmativno, baziranu na djelima, a drugi kinje, kritikuju i pričaju samo o nama. Mi o našim djelima, a svi o nama. Јasno je ko pobjeđuje. I mi smo večeras ovdje u Parku oslobođenja. Tu je po nečijim planovima trebao da bude neboder, ali naše je djelo što je ovdje sada jedan prelijepi park - istakao je Stanivuković na večerašnjem predstavljanju kandidata u Parku oslobođenja.

On je istakao da su njegovi politički oponenti organizovali tribine na mjestima na kojima su on i saradnici ostavili pečat svojim djelima.

Stanivuković kaže da je predstavljeno sjajnih 35 kandidata, bez kojih nijedna njegova pobjeda ne bi bila pobjeda.

- Spremni smo na pobjedu, sa mnogo energije i entuzijazma. Za nas ovo nije izborna kampanja, jer mi nikada nismo stali, ne samo od 2020, nego još od 2014. godine. Deset godina radimo, deset godina smo na terenu, ovo je jedan uobičajeni ritam i za mene i moje saradnike. Samo ću ponoviti: djela pobjeđuju! - poručio je Stanivuković.

Branislav Borenović, predsjednik PDP i nosilac liste za Skupštinu grada Banjaluka, istakao je da su djela nešto što odvaja PDP od drugih političkih partija.

- Mi imamo i ljude i djela, koja su toliko vidljiva da ih niko ne može osporiti. Nažalost, niko iz drugih političkih partija ne može da prevali preko usta da je i ovaj park lijep i potreban Banjaluci, uz ostale parkove, šetalište pored Vrbasa, vidikovac na Banj brdu, hotel koji se gradi, centralno spomen-obilježje, besplatne udžbenike, besplatnu legalizaciju... To su, između ostalog, sjajna djela i siguran sam da će tako biti i dalje. Siguran sam da će ekipa koja je sa mnom na listi, uz našeg Draška Stanivukovića, odnijeti veliku pobjedu, a da će Banjaluka pokazati da cijeni urađeno i cijeni djela - poručio je Borenović.

Foto: Ustupljena fotografija

Smiljana Moravac-Babić, kandidat za odbornika u Skupštini grada Banjaluka, istakla je da je Stanivuković, i pored opstrukcija skupštinske većine, svojom nevjerovatnom vizijom i energijom uspio da uradi sjajne stvari za Banjaluku.

Milada Šukalo, kandidat za odbornika u Skupštini grada Banjaluka, navela je da se već prvog dana može vidjeti da će kampanja biti prljava, ali da se kandidati PDP neće baviti takvim aktivnostima, nego da će rezultati i djela biti tema kampanje.

Kandidat za odbornika u Skupštini grada Banjaluka, Bojan Kresojević, rekao je da je siguran da će lista koju predvodi predsjednik PDP Branislav Borenović, kao i Draško Stanivuković kao kandidat za gradonačelnika, pobjednički završiti ovu političku utakmicu, a u korist građana Banjaluke.