latinica  ћирилица
09/09/2024 |  18:27 ⇒ 19:27 | Autor: SRNA

Dodik: Kad pobjeđuje Srpska, onda pobjeđuje i Drinić

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da u Petrovcu žive dobri domaćini i ljudi zaslužni za stvaranje Republike Srpske, te da je uvjeren u izbornu pobjedu kandidata ove stranke za načelnika opštine Drage Kovačevića.
Skup SNSD u Petrovcu - Foto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
Skup SNSD u PetrovcuFoto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

- Kada pobjeđuje Republika Srpska, onda pobjeđuje Drinić i sve opštine, naš načelnik i svi - istakao je Dodik u Driniću gdje pristvuje centralnoj predizbornoj tribini SNSD-a.

Dodik je podsjetio da je SNSD dugo na vlasti u Petrovcu i smatra da je uspio da sa ljudima napravi jednu vrstu dogovora i da se međusobno podržavaju, na čemu je zahvalio.

On je izrazio zadovoljstvo činjenicom da je u ovom mjestu mnogo toga urađeno i da infrastrukturni komunalni objekti izgledaju bolje nego ranije, što će biti nastavljeno i u budućnosti.

- Ovdje je ključno pitanje šumarije, a država će ostati tu da vodi računa da sve ostane na svom mjestu - rekao je Dodik.

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković rekao je Srni da su došli u ovaj dio Krajine da podrže dosadašnjeg načelnika i kandidate ove stranke na predstojećim lokalnim izborima.

- Mislim da Kovačević uradio svoj posao i da zaslužuje podršku građana da ostane na čelu ove opštine - istakao je Višković.

Kandidata SNSD-a za načelnika opštine Petrovac Drago Kovačević rekao je Srni da su se okupili na centralnoj tribini kako bi napravili predsjek svega što je urađeno u proteklom mandatnom periodu i šta treba dalje uraditi.

- Zatražićemo podršku od naših birača i idemo dalje za bolji Petrovac i za ljepši Drinić - naglasio je Kovačević.