latinica  ћирилица
09/09/2024 |  20:42 ⇒ 20:49 | Autor: RTRS

Dodik: SNSD pobjeđuje u Ribniku

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras da će ova stranka bez sumnje pobijediti u Ribniku kao i njihov kandidat za načelnika opštine Duško Dakić, naglasivši da je dosadašnji načelnik odbacio politiku SNSD-a i da nema podršku partije.
SNSD, Ribnik - Foto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
SNSD, RibnikFoto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Dodik je istakao da je SNSD konsolidovan, da su se okupili oko svog kandidata za načelnika i odborničke liste, naglasivši da je dosadašnji načelnik odbacio politiku SNSD-a i da pokušava nešto sam da uradi, ali da nema nikakvu podršku stranke.

- Pokušali smo da sa njim sarađujemo, ali je on ignorisao partiju. SNSD je jaka politička partija. Ovo govorim da izbacim svaku moguću kalkulaciju i spekulaciju ovdje. Ono iza čega rukovodstvo stoji je Duško za načelnika i odbornička lista - rekao je Dodik novinarima pred početak predizbornog skupa.

On je naglasio da u Ribnik dolaze sa obrazom i da je u ovoj opštini ostvareno mnogo rezultata.

Foto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

- Pobijedićemo ovdje, nema sumnje. Duško će pobijediti ovdje za načelnika - istakao je Dodik.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Ribnik Duško Dakić istakao je da su u Ribniku ostavili velika djela i da ova partija ima podršku građana.

On je naglasio da su se večeras okupili da krenu u još jednu veliku pobjedu SNSD-a koji je 20 godina na vlasti u opštini Ribnik.

- Sa našim predsjednikom krećemo u još jednu veliku pobjedu i u odbranu interesa srpskog naroda - naglasio je Dakić.

Predizbornom skupu u Ribniku prisustvuju potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković i portparol stranke Radovan Kovačević, kao i brojno članstvo.

Višković je u obraćanju pozvao građane da podže Dakića za načelnika opštine i odborničku listu SNSD-a.