latinica  ћирилица
09/09/2024 |  18:36 ⇒ 19:16 | Autor: RTRS

OO SDS – Volja naroda Modriča ozvaničio početak izborne kampanje

Srpska demokratska stranka u Modriči u protekle četiri godine pokazala je kako se odgovorno i domaćinski odnosi prema lokalnoj zajednici, kao i da se vlastitim sredstvima može raditi na razvoju i prosperitetu, rekao je kandidat za načelnik opštine Modriča Јovica Radulović.
Јovica Radulović - Foto: RTRS
Јovica RadulovićFoto: RTRS

- Za ove četiri godine smo vlastitim sredstvima uložili preko 13 miliona KM u našu Modriču. Naša Modriča je pokazala da može da se razvija i ide ka boljem iako suočena sa svim problemima sa kojima se suočavaju druge lokalne zajednice odlivom stanovništva i svim drugim aspektima ali mi idemo dalje u borbu, borimo se za svakog čovjeka, svakog pojedinca - rekao je Јovica Radulović, kandidat SDS - Volja naroda za načelnika opštine Modriča

Lokalna vlast u Modriči, predsvođena SDS-om ostvarila je značajne rezultate u infrastrukturnom, razvojnom i društvenom smislu i zato očekujemo povjerenje građana na predstojećim izborima, rekao je kandidat za odbornika u Skupštini opštine Modriča Јovan Mišić.

- Mislim da je cijela uprava sa načelnikom na čelu odgovorila zadatku koji je bio postavljen pred nas u najboljoj mogućoj mjeri da će svi prepoznati u budućnosti i dati nam ponovo mogućnost da budemo zaista pravi servis svim građanima - kaže Mišić.

Opštinski obror Srpske demokratske stranke – Volja naroda Modriča ozvaničio je početak izborne kampanje i građanima predstavio kandidate za Skupštinu opštine.