latinica  ћирилица
09/09/2024 |  19:21 ⇒ 20:50 | Autor: RTRS

Šobot: Pobijediće Mišin Han, pobijediće Banjaluka

Mišin Han je dom za preko 1.400 punoljetnih građana, a ambulanta radi samo tri dana u sedmici, dok apoteka radi 12 sati nedeljno. Ovo je neprihvatljivo. Obećavam vam da ćemo unaprijediti zdravstvenu infrastrukturu i omogućiti redovan pristup lijekovima i medicinskoj njezi za sve stanovnike - rekao je kandidat za gradonačelnika Banjaluke, Nikola Šobot.
SNSD, Mišin Han - Foto: Ustupljena fotografija
SNSD, Mišin HanFoto: Ustupljena fotografija

Mišin Han je mjesto koje zaslužuje više.

- Put prema Vukovićima, gdje 40 domaćinstava mora biti prioritet. Ljudi koji žive u ovim krajevima bave se stočarstvom i poljoprivredom, a nemaju osnovni uslov za život – vodu. Ova nepravda mora biti ispravljena - istakao je Šobot.

Foto: Ustupljena fotografija

Šobot je naglasio da je put prema Gverama u Vučića Gaju u katastrofalnom stanju i da je neophodna hitna sanacija, kao i da je problem u naselju Lipovac nešto što je aktuelni gradonačelnik obećao riješiti, ali mještani i dalje čekaju da vide rezultate.

- Pitam vas danas – da li je išta od tih obećanja ispunjeno? - upitao je Šobot prisutne.

Foto: Ustupljena fotografija

- Nisam čovjek praznih priča. Nisam samo ljekar, nego neko ko je dokazao da zna kako da u timu sa svojim kolegama ni iz čega napravi jedno od najboljih regionalnih odjeljenja kardiohirurgije. To potvrđuju međunarodne posjete, skupovi, razmjena znanja i iskustava sa ljudima iz čitavog svijeta. Vođen tim iskustvom, vjerujući u svakog čovjeka u Banjaluci, znam da ćemo u gradskoj upravi formirati tim koji će na ozbiljan i odgovoran način rješavati probleme svakog dijela Banjaluke - dodao je Šobot.
 Dodaje da to nisu samo problemi Mišinog Hana, nego ovo problemi cijele Banjaluke.

- Banjaluka neće pobijediti dok svako njeno naselje ne bude imalo osnovne uslove za život. Pobijediće Mišin Han, pobijediće Banjaluka! - poručio je Šobot.