latinica  ћирилица
09/09/2024 |  19:58 ⇒ 20:39 | Autor: RTRS

Đokić: Lista Nezavisnog pokreta "Svojim putem-Igor Radojičić" ozbiljan politički faktor

Nezavisni pokret "Svojim putem -Igor Radojičić" prvi put je na izborima u Ugljeviku i želi da u ovoj lokalnoj zajednici bude ozbiljan politički faktor, poručio je nosilac liste Nezavisnog pokreta "Svojim putem -Igor Radojičić" za skupštinu opštine Ugljevik Dragan Đokić.
Dragan Đokić - Igor Radojičić - Foto: SRNA
Dragan Đokić - Igor RadojičićFoto: SRNA

- Mislim da ćemo u narednom periodu imati stvarno, pravo osvježenje u politici, u ekonomiji, u svemu i u svakom smislu napredak za našu Republiku Srpsku, za Ugljevik, za sve - rekao je Dragan Đokić, nosilac liste Nezavisnog pokreta "Svojim putem -Igor Radojičić" za odbornika u Skupštini opštini Ugljevik.

Prioritet u radu trebalo bi da budu mjere kojima će se poboljšati uslovi života svih stanovnika ove lokalne zajednice, koja ima potencijal, a sada i izbor, kaže Đokić.

- Mislim da sa našim Nezavisnim pokretom Svojim putem -Igor Radojičić, možemo ako to građani prepoznaju onako kako treba, da možemo donijeti dosta promjena na bolje. Ugljevik mora i može bolje - dodao je Đokić.

Ovaj pokret ima tri dominante politike, a to su demografska obnova, određivanje strateškog položaja ove lokalne zajednice i rješavanje konkretnih komunalnih i drugih pitanja svakog građanina.