latinica  ћирилица
11/09/2024 |  22:14 ⇒ 22:29 | Autor: RTRS

Trivić: Stanivuković obmanuo više kategorija stanovnika Banjaluke

Da u Republici Srpskoj egzistira pravna država, Draško Stanivuković bi danas bio uhapšen. Proteklih dana bili smo svjedoci da on pokušava da obmane samohrane roditelje i mlade bračne parove, obećavajući im da će dobiti besplatno placeve, iako dobro zna da to nije moguće, izjavila je ovo Јelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta.
Јelena Trivić - Foto: Ustupljena fotografija
Јelena TrivićFoto: Ustupljena fotografija

Trivićeva navodi "da smo danas saznali i to da je Stanivuković obmanuo i druge kategorije stanovnika Banjaluke, ponajviše penzionere, jer se ispostavilo da “kartice prijateljstva" koje im je podijelio Stanivuković ne služe ničemu“.

- Iako je znao da ne postoje potpisani ugovori sa firmama koje su trebale da obezbijede popuste, on je ipak prije par dana sazvao nekoliko stotina penzionera koji su morali doći u dvoranu Obilićevo da preuzmu sporne kartice, ili roditelje koji su po svoje kartice morali doći u jedan od banjalučkih parkova, a danas te kartice ne služe ničemu - tvrdi Trivićeva te dodaje:

- Kad već Stanivuković nema obraza, onda bi bar Branislav Borenović mogao da izađe pred građane Banjaluke i objasni penzionerima zašto su prevareni - zaključila je Trivićeva.