latinica  ћирилица
14/09/2024 |  21:40 | Autor: RTRS

Stanivuković: 6. oktobra pred građane izlazimo sa djelima

Kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković rekao je da su prvi put u istoriji naselja Bronzani Majdan izgrađeni vodovod i dječije igralište.
PDP Bronzani Majdan - Foto: RTRS
PDP Bronzani MajdanFoto: RTRS

- Uložili smo u putnu infrastrukturu, javnu rasvjetu, vodosnabdjevanje i školu, iako je to možda nadležnost Ministarstva. Mi smo uložili oko 100.000 konvertibilnih maraka za fasadu škole, od ležećih policajaca da djeca imaju bezbjednost do dječijeg igrališta - rekao je Stanivuković.

On je poručio da se u ovom naselju gradi nekoliko važnih projekata i da svaki stanovnik grada Banjaluke osjeća benefite u svojoj porodici.

- Naša poruka je odavde da su naša djela lična karta. Danas Banjaluka dobija još mnogo djela postavljanjem dvoglavog orla na Banski dvor, dolaskom Tvrtka prvog Kotramanića, kralja Srba u naš grad i novim parkom koji gradimo. To su samo neke od stvari, novih djela i rezultata koje Banjaluka dobija zajedno sa nama na čelu, zajedno sa nama koji imamo volju i entuzijazam da radimo za ovaj grad - poručio je Stanivuković.

Dodao je da 6. oktobra pred građane izlaze sa djelima na koja su ponosi.