latinica  ћирилица
16/09/2024 |  17:40 ⇒ 18:39 | Autor: RTRS

Dragoljić: Potrebno je prestati sa populističkim politikama

Mnogo je problema u saobraćaja u našem gradu što se može dovesti samo do još većih gužvi, istakao je Saša Dragoljić, kandidat Nezavisnog pokreta "Svojim putem" Igor Radojičić, za odbornika u Skupštini grada Banjaluka .
Saša Dragoljić - Foto: RTRS
Saša DragoljićFoto: RTRS

- Moramo da uradimo tri nove saobraćajnice tri nova bulevara i da poradim na tri nova mosta, a što se tiče mostova to su novi željezni most u Docu i da se završi most u Česmi koji jeste i dio ove obilaznice - smatra Dragoljić.

Aktuelna gradska vlast ne razumije potrebe i zahtjeve građana, istakao je Boško Mihajlović kandidat ove stranke za odbornika.

- Grad i parkovi se samo šminkaju i betoniraju bez ikakvog reda i dozvola. Primjer je "Kupusište". Јoš četiri godine trenutne vlasti stvorilo bi samo još veće probleme u saobraćaju, gradske gužve i nove probleme za normalan život građana - rekao je Mihajlović.

Potrebno je prestati sa populističkim i, kako kažu, fasadnim politikama poručili su kandidati Nezavisnog pokreta "Svojim putem" - Igor Radojičić za Skupštinu grada Banjaluka.