latinica  ћирилица
16/09/2024 |  18:06 ⇒ 19:07 | Autor: SRNA

Višković: Građani 6. oktobra odlučuju o svojoj i sudbini Vukosavlja

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković rekao je da će građani Vukosavlja na predstojećim lokalnim izborima odlučiti o svojoj i sudbini ove lokalne zajednice.
Radovan Višković u Stanarima - Foto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
Radovan Višković u StanarimaFoto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Višković je rekao da tribini u Vukosavlju da je razočaran poraznom informacijom da bi na čelo ove lokalne zajednice mogao da dođe bošnjački kandidat, jer su pojedinci iz sebi znanog razloga spremni da nastupe na izborima samo s ciljem uzimanja dijela srpskih glasova od kandidata SNSD-a na načelnika Dejana Јovića kako on ne bi pobijedio.

- Na izborima 6. oktobra olovka je u vašim rukama i vi odlučujete - poručio je Višković građanima.

Kandidat SNSD-a za načelnika Vukosavlja Dejan Јović rekao je da će SNSD-a ostvariti pobjedu na lokalnim izborima u ovoj opštini.

On je naveo da je 2016. godine narušeno srpsko jedinstvo kada je kandidovan član PDP-a Borislav Rakić za načelnika Vukosavlja, koje je pobijedio, ali je ova stranka tada izgubila.

- Zbog srpske sloge prihvatili smo SDS u vlast, iako nam nisu bili neophodni, bilo nam je važno da smo svi u istoj koloni. Osam godina kasnije, na našu pruženu ruku i zajedničkog kandidata, oni su po naređenju iz Modriče i Teslića izbacili svog kandidata s ciljem da SNSD ne bude više vlast u Vukosavlju, što im neće uspjeti - rekao je Јović.

Nosilac liste SNSD-a za Skupštinu opštinu Vukosavlje Srđan Tripić rekao je da će SNSD, bez obzira na rušenje srpskog jedinstva u ovoj lokalnoj zajednici, pobijediti na predstojećim lokalnim izborima, kao što je to učinio i 2016. godine.