latinica  ћирилица
16/09/2024 |  19:02 ⇒ 20:07 | Autor: RTRS

Dodik: Vratiti Modriču porodici SNSD-a

Želimo da vratimo Modriču porodici SNSD-a i da se u ovoj opštini krene sa investicijama, poručio je večeras predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.
SNSD tribina, Modriča - Foto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
SNSD tribina, ModričaFoto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Dodik je uoči tribine u Modriči rekao novinarima da će SNSD pobijediti u 70 odsto lokalnih zajednica u Srpskoj na predstojećim izborima, kao i da će pobjedu ostvariti u svim gradovima.

Lider SNSD-a istakao je da su kandidati SNSD-a za načelnike Modriče Borislav Rakić i Vukosavlja Dejan Јović mladi ljudi koji mogu da daju dosta u perspektivi.

ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Dodik je ukazao da u Modriči postoji problem vodosnabdijevanja, ali i najavio da će biti obnovljeni mnogi putevi.

On je naveo da aktueni gradonačelnik Modriče nikada nije radio ni na jednom projektu sa republičkim institucijama, što je loše za ovaj grad.

Kandidat SNSD-a za načelnika Modriče Borislav Rakić rekao je da je SNSD uradio mnogo toga u cijeloj Republici i da o ovoj političkoj partiji i njenim kandidatima najbolje govore djela.

Nosilac odborničke liste SNSD-a za Skuštinu opštinu Modriča Petar Јelić istakao je da je za povratak Modriče na put razvoja neophodno da pobijedi Rakić za načelnika opština i da SNSD ima skupštinsku većinu.