latinica  ћирилица
03/10/2024 |  13:56 ⇒ 14:54 | Autor: RTRS

Vujović i Dunđer: Građani odlučuju kojim putem će Bileća ići naredne četiri godine

Kandidat Srpske radikalne stranke za načelnika opštine Bileća Mihajlo Vujović poručio je biračima u svom završnom obraćanju da u nedjelju odlučuju kojim putem će Bileća ići naredne četiri godine.
Dražen Dunđer - Foto: RTRS
Dražen DunđerFoto: RTRS

- Prvi put je put sloge i jedinstva, napretka, prosperiteta, put oslanjanja na sopstvene snage. Drugi put je put podjela, međusobnog suprotstvaljanja i beskorisnog tavorenja, put koji nema budućnost jer nema svoju snagu ni unutrašnju ni vanjsku. Treći put je put savremenog partijskog ropstva, partijskog odlučivanja i prtjeranog oslanjanja na pomoć Vlade Srpse. Kako god da odlučite u nedjelju , to će biti vaš izbor i Bileća će dobiti baš onakvu vlast kakvu zaslužuje - rekao je Vujović u svojoj poruci biračima.

Nosilac liste koalicije Ujedinjena Srpska – Srpska radikalna stranka za Skupštinu opštine Bileća Dražen Dunđer pozvao je birače da glasaju odgovorno, jer upravo su birači odgovorni i za stanje u lokalnim zajednicama i državi.

- Poručujem biračima u cijeloj Republici Srpskej - vi ste jedini krivci za ovako lošu situaciju u Srpskoj. Vi ste oni koji birate, i nikada nisam čuo "hajde da glasamo za šovjeka koji će otvoriti hiljadi ili hiljadu i po radnih mjesta" , nego kažetr "hajde da glasamo da mi se dijete zaposli u neku usatnovu gdje će samo platu primati - naveo je Dunđer.

Bileći su potrebni ljudi koji će razvijati Bileću, da se ovdje zadrže ljudi, a ne da idu da traže posao u Dubrovniku ili dalje, jer nikada nije lako raditi i zaraditi bilo gdje, kao kod svoje kuće, rekao je Dražen Duđer.