latinica  ћирилица
03/10/2024 |  12:45 ⇒ 13:05 | Autor: SRNA

Pale: Škipina donirao medicinske uniforme zaposlenima u Domu zdravlja

Kandidat za načelnika opštine Pale Damjan Škipina donirao je danas uniforme za zdravstvene radnike i nemedicinsko osoblje Doma zdravlja "Stana Tomić".
Damjan Škipina donirao uniforme za zdravstvene radnike i nemedicinsko osoblje - Foto: SRNA
Damjan Škipina donirao uniforme za zdravstvene radnike i nemedicinsko osobljeFoto: SRNA

Škipina je izrazio nadu da će se ovakve i slične aktivnosti nastaviti i u narednom periodu s ciljem poboljšanja rada svih ustanova, uključujući i Dom zdravlja.

- Zahvalnost firmi `Mraz`, koja je pomogla da se ovaj projekat realizuje, odnosno da radnici Doma zdravlja dobiju donaciju - rekao je Škipina novinarima.

On je naglasio značaj radnika Doma zdravlja, navodeći da oni moraju imati poseban status na Palama.

- Znamo koliko se trude i rade i koliko moraju biti u određenim trenucima sabrani, koliko se žrtvuju za svakog od nas. Zbog toga prema njima moramo biti posebno darežljivi - naveo je Škipina.

Direktor Doma zdravlja "Stana Tomić" na Palama Ivan Šarac istakao je značaj donirane opreme, navodeći da medicinski radnici nekada u toku dana zbog prirode posla moraju mijenjati uniforme.

- Ovo nama mnogo znači i u budućnosti ćemo imati udobniji rad. Zahvaljujem se narodnom poslaniku i kandidatu za načelnika opštine Pale Damjanu Škipini, bez kojeg ovaj projekat ne bi bio realizovan - istakao je Šarac.