latinica  ћирилица
04/10/2024 |  13:41 | Autor: RTRS

Ristić: Istorijska prilika da biramo najbolje

Biramo najbolje, a ne najpodobnije, biramo ljude koji će opšti interes staviti ispred ličnog i stranačkog, poručeno je na završnoj predizbornoj konferenciji za novinare Republičke stranke Srpske.
Republička stranka Srpske - Bijeljina - Foto: RTRS
Republička stranka Srpske - BijeljinaFoto: RTRS

- Biramo Bijeljinu. Nije slučajno što smo mi našu kampanju počeli odavde iz Bijeljine, za razliku od nekih drugih stranaka koje su svoje kampanje počinjali u Banjaluci i u Sarajevu. To o nama govori, govori ta činjenica da smo mi opredjeljeni za naš grad i kada kažemo Bijeljina je glavni grad, mi to tako i mislimo. Bijeljina zaslužuje i Bijeljina može. Bijeljina ima istorijsku priliku da izabere najboljeg među nama - rekao je nosilac odborničke liste za Skupštinu grada Bijeljina Slavenko Ristić.

Republička stranka Srpske nudi kandidata za gradonačelnika koji vrijedi, može i zna, poručio je predsjednik ove stranke, Slavenko Ristić.

- Mislim da nam je danas Mile Pejčić najpotrebniji. Molim vas, Semberci i Bijeljinci, svi mi koji živimo ovdje u ovom našem gradu, izaberimo budućnost, izaberimo najbolje među nama. Ne birajmo više retrogradnost, ne birajmo više prošlost, birajmo one koji vrijede i koji mogu. Takav je naš kandidat Mile Pejčić. Želio bih da naglasim Republička stranka Srpske je stranka koja je počela ovdje iz Bijeljine i ona nije nikakav privjezak nijedne druge stranke - istakao je Ristić.

Vjerujemo u ljude, jer ljudi su naš najveći resurs, poručeno je iz Republičke stranke Srpske.