latinica  ћирилица
04/10/2024 |  15:00 ⇒ 15:27 | Autor: RTRS

Trivić: Ako je Stanivuković muško, neka siđe dole

Јasnio je ko je opozicioni kandidat za gradonačelnika Banjaluke i to može biti samo onaj oko kojeg su se okupile sve stranke opozicije, rekla je kandidat Narodnog fronta za gradonačelnika Banjaluke Јelena Trivić.
Јelena Trivić - Foto: Ustupljena fotografija
Јelena TrivićFoto: Ustupljena fotografija

Trivićeva napominje da su je podržali i visoki funkcioner PDP-a Milko Grmuša, kao i Branko Dokić profesor emeritus i jedan od osnivača PDP-a.

- Današnji performans je samo slikovit prikaz koliko je Stanivuković izdao narod. Takođe, opozicioni kandidat ne može biti onaj koji se 500 dana nije usudio da kritikuje Dodika i njegove antinarodne politike - navela je Trivićeva na konferenciji za novinare.

U jednom momentu na konferenciji Trivićeve pojavila se Stanivukovićeva saradnica Adrijana Basara koja je donijela cvijeće, na šta je predsjednik Narodnog fronta burno reagovala.

- Јa ga sada pozivam javno da nam ne šalje svoje izaslanike, ako je muško. Neka dođe on ovdje. Јa sam žensko i ja sam došla ovdje, a on ako je muško neka mi ne šalje druge žene. Neka dođe on! Muškarčino, ajde! - poručila je Trivićeva Stanivukoviću.

Dodaje da su Stanivukoviću za uspomenu donijeli i simbiozni porodični album u kojem su mnogobrojne fotografije Stanivukovića sa čelnicima vlasti, prvenstveno sa Miloradom Dodikom i Nenadom Nešićem.

      View this post on Instagram

A post shared by Јelena Trivić (@trivic_jelena)